2011. november 28., hétfő

Egyedi nemes irhabunda a Bunt szalonból - Jelenlegi ára: 179 000 Ft

Ez a különleges bunda a sztárok által is népszerű Bunt bundaszalonból van, ez által garantált a kifogástalan minőség, és, hogy csak pár darab van velőle az országban. Nagyon különleges, fiatalos fazonú olasz, rövidre borotvált  irhabunda. Nemes állat prémjéből van, de nem merek megesküdni rá, hogy hód lenne.  
Nagyon finom, puha bőr, rajta egy különleges réteg, amitől diszkrét óarany csillogás vonja be az anyagot. Nem vad, mozgásnál, fény rávetülésnél viszont elegáns ragyogásba vonja viselőjét. A bunda kívül sötétbarna, a nagyon finom, selymes szőrme rész belül fekete. Mivel borotvált, nem nehezül el, könnyű viselni.
A divatos fazon elem a hatalmas kapucni, mely a vállona szétteritve, és viselve is nagyon elegáns, a hosszú száló szörme keretet ad az arcnak. (Szintén nem tudom, milyen állat prémje. )
Két zsebe és kötős öve van. Háromnegyedes fazon, a kabát ujja pedig kívánt méretűre hajtható.
38-42 méretig garantáltan jó méret.  
Egyediség miatt különleges alkalmakra, strapabírósága miatt hétköznapokra is kiválóan alkalmas.  
Minőségéhez mérten ez az ár elenyésző érte.
A szekrényben áll, még rajta van az eredeti árcédula is, vadonat új.
Eredeti ára 240. 000 ft volt.
Karácsonyi ajándéknak telitalálat minden korosztály hölgyeinél. Ilyen különleges minőségű, egyedi darabot nem találni a kínálatban.
A képek nem teljesen adják vissza a látványt - valóságban még sokkal szebb, az érintése pedig feledhetetlen, lenyűgöző a puhasága.  



Jelenlegi ára: 179 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-15 00:43
. Egyedi nemes irhabunda a Bunt szalonból - Jelenlegi ára: 179 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése